Støtte

Safe And Alive er en non-profit organisation, og drives på baggrund af økonomisk støtte fra fonde, organisationer, erhvervslivet og ikke mindst bidrag fra privat

Alle indsamlede midler er til uddeling/fondens frie kapital, medmindre andet udtrykkeligt angives i.f.m. donationen. Fonden Safe and Alive henlægger ikke på eget initiativ donerede midler til fondens bundne kapital.

Bekæmp kvindehandel og hjælp ofrene over el-regningen

Du kan nu både støtte vores kamp for at hjælpe udenlandske ofre for menneskehandel og spare penge blot ved at skifte el-selskab!

Vi har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at de giver “Fonden Safe and Alive ” 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi Nord og bruge strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Konkurrencedygtig pris!
Energi Nord har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, som er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. Energi Nords erfaringer siden 2007 har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

Sådan skifter du til Fonden Safe and Alives ForeningsEl
Energi Nord har oprettet en tilmeldingsside til os (Husk at vælg ”Fonden Safe and Alive”, når du kommer til punktet ”Foreningsvalg”), som du blot skal udfylde, så klarer Energi Nord resten. Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til Energi Nords kundeservice på telefon 9936 9875. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

gennemsigtig_baggrund_250px

SMS

Støt Safe and Alive med 100 kroner: sms SLAVE100 til 1231

BANKOVERFØRSEL

Bankoverførsel til reg. 2102 Konto nr. 3490 244 459

Tjenesten udbydes af Safe And Alive, Farvergade 27, opg. L – 3 Sal, 1463 København K.