Julens gode gerning?

Nu er det jul og de gode gerningers tid. Det er også en dyr måned for de fleste. Derfor vil vi gerne præsentere jer for muligheden for at gøre årets gode gerning og samtidig spare lidt penge. Takket være vores aftale med Energi Nord kan du nemlig nu både støtte vores kamp for at hjælpe ofre for kvindehandel OG spare penge. Det kræver kun, at du bruger to minutter på at skifte el-selskab via linket nedenfor!

Din støtte går stort set udelukkende til finansiering af vores gratis sundhedsklinik, Tirsdagsklinikken” og vores ”starthjælp” til kvinder, som er blevet hjemsendt efter at have arbejdet som sexslaver her i Danmark. Pengene uddeles efter behov og kommer ud at gøre en forskel her og nu. Støtten går således ikke til at øge fondens bundne kapital.

Konkurrencedygtig pris!

Energi Nord har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

Ønsker du at støtte os over el-regningen, skal du blot udfylde tilmeldingssiden her med dine kontaktoplysninger, så klarer Energi Nord resten. Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til Energi Nords kundeservice på telefon 9936 9875. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

Vi håber, at du og andre vil benytte jer af denne favorable mulighed for at gøre en forskel, og tip gerne venner og bekendte. Jo flere vi er, desto mere kan vi udrette!

Med venlig julehilsen

David Munis Zepernick, Bestyrelsesformand, Fonden Safe and Alive