Fonden Safe and Alive vil gerne ønske alle facebook-venner, sympatisører og kampfæller et pragtfuldt nytår.

2013 har været et begivenhedsrigt år.

Tirsdagsklinikken på Vesterbro har siden opstarten i 2010 rundet et godt stykke over 1000 k…onsultationer og igen i år hjulpet udenlandske prostituerede og handlede kvinder med den lægehjælp og -behandling, som de ikke har naturlig adgang til i Danmark. Hvis ikke vi, Reden International og de mange frivillige sundhedsprofessionelle gjorde det sammen, hvem så?

Fonden Safe and Alive sørger stadig for at datteren til en fhv. handlet kvinde kan fortsætte sin skolegang i Uganda – og for at familien også mærkede, at det blev jul i år. Hvis ikke vi gjorde det, hvem så?

Safe and Alive fik med støtte fra den amerikanske ambassade afviklet konferencen “Menneskehandel i det 21. århundrede – globalt, nationalt og lokalt” på Københavns Rådhus 1. november og introduceret verdens førende ekspert på området, Dr. Kevin Bales, og hans tankevækkende pointer til danske beslutningstagere på området, lige fra regeringens topfolk og kommunale toppolitikere til embedsmænd og vores kampfæller i NGO-miljøet. Hvis ikke vi gjorde det, hvem så?

Men vi kan ikke gøre det uden jeres opbakning og finansielle støtte. Derfor håber jeg, at I vil benytte årets første dag til at gøre en lille forskel. Ved at klikke på linket nedenfor kan du skifte el-leverandør og dermed støtte vores vigtige arbejde med 2 øre /kWh. For de fleste vil det samtidig betyde billigere strøm.

Har du 2 minutter i 2014, så håber vi, at du benytte dig af muligheden og investere dem i kampen for at hjælpe ofre for kvindehandel – og måske endda foreslå en facebook-ven eller to at gøre det samme?

Det skal være vores beskedne nytårsønske til alle jer, der fulgte, hjalp og bar os igennem 2013.

Godt nytår!
På fondsbestyrelsens vegne

David Munis Zepernick, bestyrelsesformand Fonden Safe and Alive site

Investér 2 minutter i at hjælpe ofre for kvindehandel i Danmark: http://www.energinord.dk/foreningsel.aspx?kundeNummer=510634